İçeriğe geçİçeriğe geç
Ders bul

Ana sayfa › Hap Bilgi

Biliyor muydunuz?

Yüz gruplamayı kapatınca verdiğiniz adlar silinir

Google Fotoğraflar’da yüz gruplama (face groups) ayarını kapatmayı düşünüyorsanız önce sonucunu bilin. Google’ın yardım sayfasına göre ayarı kapattığınızda üç şey silinir: yüz grupları, bunları oluşturan yüz modelleri ve kişilere verdiğiniz adlar. Yani torununuza, eşinize verdiğiniz adlarla artık arama yapamazsınız. Ayarı yeniden açarsanız adları baştan yazmanız gerekir. Ayar, profil resminize dokunduktan sonra Google Fotoğraflar ayarları ve Gizlilik yolundadır. Bu adlar zaten varsayılan olarak yalnız size görünür. Merak ettiyseniz düğmeye dokunmadan yalnız açık mı kapalı mı olduğuna bakın.

Kaynak: Set up & manage your face groups (Google Photos Help) · Doğrulandı: 13 Kasım 2026

Devamını öğrenin: Google Fotoğraflar’da fotoğrafı tarif ederek bulmak

Diğer hap bilgiler